Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Biomassa verwarming

Wilt u overstappen van gas naar pellets, stukhout? of wordt in uw nieuwe woning geen gas aansluiting meer aangelegd. DWD Service heeft voor elke situatie een passende pelletketel of houtvergasser.

Bij het nemen van een beslissing is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid en prijs van pellets of stukhout in uw regio, de installatiekosten en de vereiste ruimte voor de nieuwe verwarmingseenheid. Het is ook raadzaam om te informeren naar eventuele lokale regelgeving of beperkingen met betrekking tot verwarmingssystemen.

DWD Service is importeur van de volgende merken:

* Attack Pellet Ketels en Houtvergassers (Nederland/ België/ Frankrijk/ Spanje/ Portugal)

* Defro Pellet Ketels en Houtvergassers (Nederland/ België)

* Pelltech brander en ketels (Nederland/ België)

* Kominflex Rookgaskanalen (Nederland/ België)

 

DWD Service nodigt gepassioneerde ondernemers uit om deel uit te maken van ons groeiende netwerk van wederverkopers. We zijn specifiek op zoek naar enthousiaste partners die onze hoogwaardige producten willen vertegenwoordigen, met name de Attack, Defro en Pelltech biomassa ketels.

Als wederverkoper van DWD Service krijgt u de mogelijkheid om de nieuwste en meest geavanceerde biomassa ketels op de markt aan te bieden. Attack, Defro en Pelltech staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie, waardoor ze uitstekende keuzes zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Door partner te worden van DWD Service kunt u profiteren van verschillende voordelen. We bieden uitgebreide ondersteuning, training en marketingmateriaal om u te helpen bij het succesvol promoten en verkopen van onze producten. Bovendien kunt u rekenen op een aantrekkelijk prijsbeleid en gunstige voorwaarden voor wederverkopers.

Als wederverkoper van Attack, Defro en Pelltech biomassa ketels draagt u bij aan een duurzame toekomst. Deze ketels maken gebruik van hernieuwbare biomassa, waardoor ze een milieuvriendelijke en CO2-neutrale verwarmingsoplossing bieden. Door samen te werken met DWD Service draagt u actief bij aan de overgang naar schone energie en vermindering van de ecologische voetafdruk.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze missie om groene en efficiënte verwarmingsoplossingen toegankelijk te maken voor een breed publiek. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een duurzamere wereld. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een partnerschap met DWD Service.

Word een wederverkoper van Attack, Defro en Pelltech biomassa ketels en laat uw klanten kennismaken met toonaangevende verwarmingstechnologie die zowel ecologisch als economisch verantwoord is. Samen zorgen we voor een warmere en groenere toekomst.

 
Button