Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

DWD Service biedt meerdere opties aan voor uw rookgaskanaal. Om uw installatie optimaal te laten werken is een goed en passend rookgaskanaal van groot belang. De juiste schoorsteentrek en een goede verwerking van afvalstoffen zorgen voor een nog beter rendement van uw ketel. Voor de optimale werking van uw ketel is minimaal 5 meter rookgaskanaal benodigd om de juiste schoorsteentrek te realiseren. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw type ketel en woonsituatie. Voor het perfecte resultaat raden wij aan om in overleg met een dealer uw rookgaskanaal te bestellen.

Wij hebben meerdere maten rookgaskanaal beschikbaar. Onze rookgaskanalen zijn in de volgende maten beschikbaar:

  • 130ø – 190ø
  • 150ø – 210ø
  • 180ø – 240ø
  • 200ø – 260ø

Voor een afwijkende maat kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Onze rookgaskanalen zijn van dubbelwandig roestvrij staal en goed geïsoleerd. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld ook te gebruiken in een schuur of met een dak doorvoer. De rookgaskanalen voldoen aan de Europese normen. De hoogwaardige kwaliteit wordt dan ook onderstreept door het EN ISO 9001 certificaat.

Kijk hier voor ons aanbod rookgaskanalen. Heeft u eerst meer informatie nodig of wilt u meer weten over de technische specificaties van onze rookgaskanalen? Dan kunt u deze teruglezen in de brochure.

   tot   
37 resultaten
Loading...
 
Button