Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Advies

4 resultaten
Loading...

Onze Advies / Ontwerp 

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Lees dan hieronder verder.

De theorie lijkt nog redelijk eenvoudig, maar de praktijk is vaak weerbarstiger. Wat is de optimale oplossing voor uw situatie?

Bij elke leverancier of installateur hoort u een ander verhaal. De focus ligt soms meer op het verkopen van eigen producten of standaardinstallaties dan op het bieden van een geïntegreerde totaaloplossing. Krijgt u precies wat u zoekt of wat de leverancier u wil verkopen? Hierdoor zijn offertes vaak onvergelijkbaar door verschillende uitgangspunten, oplossingen, producten en merken. Niet alle alternatieven worden altijd verkend en doorgerekend, wat het moeilijk maakt om de beste prijs/kwaliteit verhouding te bepalen.

Uw specifieke omstandigheden en wensen vragen om een systematische benadering. Wij kunnen u helpen met onze Advies / Ontwerp.

Wat u van ons kunt verwachten: Een realistisch advies, en/of ontwerp, en/of een onafhankelijke selectie van een leverancier of installateur.

Het traject kan uit één tot vier delen bestaan. Voor een ontwerp start u met deel 1; verder kunt u vrij kiezen wanneer u instapt. Na afronding van elk deel kunt u besluiten om door te gaan of te stoppen.

  1. Advies
  2. Ontwerp
  3. Selectie Advies
  4. Uitvoeringscontrole (op basis van gemaakte uren en reistijd)

1. Advies Bij het advies verzamelen we uw uitgangspunten, eisen, wensen en technische parameters van uw specifieke situatie. We rekenen uit welke gevolgen deze hebben voor uw energiekosten en welke technieken voor u bruikbaar zijn. Vaak zijn meerdere iteraties nodig om dit deel af te ronden.

2. Ontwerp Op basis van het advies maken we een ontwerp en een 'boodschappenlijst' die u kunt gebruiken om offertes aan te vragen bij verschillende leveranciers, installateurs of bestel ze rehtstreeks in onze shop. Dit zorgt voor vergelijkbare offertes en verlaagt het risico voor de installateur, wat resulteert in scherpere calculaties. Niet elke installateur beschikt over de nodige knowhow en gekwalificeerd personeel om complexere installaties te ontwerpen en correct op te leveren.

3. Selectie Advies Wij beoordelen de ontvangen offertes voor u en adviseren welke prijs/kwaliteit verhouding de beste oplossing biedt voor uw situatie.

4. Uitvoeringscontrole Wij controleren of de installateur daadwerkelijk oplevert wat is afgesproken.

Deze systematische en onafhankelijke benadering is gebruikelijk in professionele aannemerij, bouw, engineering en softwareontwikkeling. Zonder een doordacht ontwerp en controle op de uitvoering wordt elk project risicovol.

Er is geen verplichting om tijdens dit traject iets bij ons af te nemen; u blijft vrij in uw keuze waar u iets aanschaft.

Wat hebben wij van u nodig:

  • Voor een nieuw huis: de EPC-berekening
  • Voor een bestaand huis: het energieverbruik, uitgesplitst in gas/elektra
  • Inzicht in alle verbruiken 

Bij het tabje downloads vindt u een link naar een vereenvoudigd model voor het uitrekenen van de warmtevraag van een huis. Dit kunt u gebruiken als er geen EPC-berekening of actuele gebruiksgegevens zijn.

Na uw bestelling nemen wij telefonisch contact met u op om alles door te spreken.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via de website.

 
Button