Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Gietijzeren fittingen verzinkt

Gegalvaniseerde gierijzeren fittingen met Whitworth buisdraden. Zeer lange levensduur door 50% dikkere zinklaag dan de norm vereist. DVGW en SVGW gecertificeerd en onbeperkt toepasbaar voor gas- en drinkwaterinstallaties.

Het schroefdraad, ook wel bekend als British Standard Pipe (BSP), heeft een steilere en langere flank dan metrisch schroefdraad. Het inwendige schroefdraad is cilindrisch, het uitwendige schroefdraad is conisch. Door de tegenhangers vast te draaien, wordt de verbinding metaal-op-metaal. De hoge hoeknauwkeurigheid van de fittingen zorgt voor een zeer hoge afdichtkracht. Ook het gebruik van teflontape of hennep wordt aangeraden. Om de best mogelijke afdichting te bereiken, moeten schroefverbindingen als complete units uit dit assortiment worden gebruikt.

 

Het schroefdraad, ook bekend als British Standard Pipe (BSP), heeft een steilere en langere flank dan metrisch schroefdraad. Het inwendige schroefdraad is cilindrisch, het uitwendige schroefdraad is conisch. Door de tegenhangers vast te draaien, wordt de verbinding metaal-op-metaal. De hoge hoeknauwkeurigheid van de fittingen zorgt voor een zeer hoge afdichtkracht. Ook het gebruik van teflontape of hennep is aan te raden. Om de best mogelijke dichtheid te bereiken, moeten schroefverbindingen als complete units uit dit assortiment worden gebruikt.

0 resultaat
Loading...

De zoekactie heeft geen resultaten opgeleverd!

 
Button