Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

De warmtepomp is – net als de cv-ketel – inzetbaar bij het opwekken van warmte voor het verwarmen van de woning en het bereiden van warm tapwater. Doordat de warmtepomp gebruik maakt van temperatuur-omgevingswarmte uit de bodem of de lucht, wordt deze toepassing gezien
als een vorm van duurzame energie.

Anders dan de naam doet vermoeden biedt de warmtepomp ook nog de mogelijkheid om de woning op een energiezuinige manier te koelen. Vooral deze verkoelingsfunctie maakt de warmtepomp in de nieuwbouw van woningen extra aantrekkelijk.

Het aanschaffen van een warmtepomp is een hele investering. Daarom raden wij u aan om ons advies te vragen, zodat wij samen met u op zoek kunnen gaan naar een warmtepomp die bij uw situatie past.

6 resultaten
Loading...

De beste hybride warmtepomp

Welke warmtepomp voor jou het beste is, hangt af van je woning en stookgedrag. Ook het geluid en de mogelijkheden om de buitenunit te plaatsen spelen een rol. We kunnen dus geen beste warmtepomp aanwijzen, dat is afhankelijk van de omstandigheden.

Een hybride warmtepomp is een combinatie van een HR-combiketel met een elektrische warmtepomp. We gaan bij deze test uit van een redelijk isolatieniveau van je woning. Bijvoorbeeld energielabel C. Is het veel slechter? Ga dan eerst (verder met) isoleren.

 
Button