Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Waterontharder

Een hydraulische waterontharder

Een hydraulische waterontharder regenereert enkel wanneer nodig. De accurate waterteller in de Delta waterontharders registreert elk verbruik en zorgt er voor dat de waterontharder enkel regenereert als de onthardingscapaciteit bereikt is.

De regeneratie van elektrische waterontharders gebeurt tijdsgestuurd, dit wil zeggen dat men het apparaat op een vast tijdstip regenereert. Ook indien de onthardingscapaciteit van het toestel nog niet volledig bereikt is, zal de elektrische ontharder toch de regeneratie starten. Dit gaat vaak gepaard met onnodig zout- en waterverbruik.

Een hydraulische waterontharder regenereert enkel wanneer nodig.

 
   tot   
9 resultaten
Loading...

Uiterst compact & een grote onthardingscapaciteit

De gepatenteerde technologie van de Delta waterontharders zorgt er voor dat er met een veel kleiner harsvolume, en dus een veel kleiner toestel, een zeer hoge capaciteit kan gehaald worden.

Delta waterontharders maakt gebruikt van uiterst fijne harsen die gecomprimeerd zitten tussen twee filterscreens. De combinatie van de fijnste harsen en het gecomprimeerde volume zorgen er voor dat de Delta waterontharders een zeer hoge onthardingscapaciteit halen met een zeer klein toestel.

Een huishoudelijk duplex-model van de Delta waterontharders kan een debiet aan van 2600 L / uur of 43 L / min. Indien men 30 Franse graden hardheid uit het water wil halen kan de ontharder 1000 liter water behandelen alvorens hij dient te regenereren.

Door deze gepatenteerde innovatieve technologie kan geen enkel ander merk deze capaciteit halen.

Uiterst zuinig en ecologisch

Een Delta waterontharder verbruikt geen elektriciteit en het hydraulische systeem voorkomt onnodige regeneraties.

Verder zijn de Delta waterontharders zeer zuinig op gebied van zout- en waterverbruik tijdens een regeneratie in vergelijking met andere traditionele toestellen. Dit komt doordat het harsvolume zo klein is. Wanneer men een kleiner volume moet reinigen is er logischerwijs minder zout en spoelwater nodig.

Per harsfles met een inhoud van 3 L hars verbruikt een Delta waterontharder slechts 300 gr zout en 18 L water voor een volledige regeneratie. Hierdoor behoren de Delta waterontharders tot de zuinigste toestellen op de markt.

Daarenboven worden de Delta waterontharders lokaal geproduceerd.

 
Button