Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Schneider Easy-UPS BVS 1000VA Noodstroomvoeding

Easy-UPS BVS 1000VA Noodstroomvoeding AVR Schuko 230V - Schneider Electric - BVS1000I-GR

Product:
Schneider Easy-UPS BVS 1000VA Noodstroomvoeding
154,88 incl. 21% btw 128,00excl. 21% btw
Voorraad: 0
  • Verzending door heel Nederland
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Eenvoudig online bestellen

Omschrijving

Easy UPS: Zekerheid met noodstroom voor thuis

De Easy UPS van Schneider Electric is een betrouwbare noodstroomvoorziening voor een maximum van vier aangesloten apparaten. De ingebouwde accu van 600W (1000VA) zorgt ervoor dat aangesloten apparaten, zoals een NAS, router, modem, of mediabox blijven werken als de stroom uitvalt. Hiermee wordt downtime en het risico op schade aan kostbare apparatuur voorkomen. Ook weet je zeker dat je geen data verliest bij stroomuitval.

Voorzien van automatische spanningsregeling (AVR)

Daarnaast is deze veilige Schneider Electric UPS voorzien van een automatische spanningsregeling (AVR). Dit verhoogt of verlaagt de spanning wanneer deze daalt of piekt, bijvoorbeeld wanneer er piekspanning ontstaat als gevolg van blikseminslag. Hierdoor blijft de apparatuur die op de UPS is aangesloten werken tijdens laag- en hoogspanningscondities.

Uiteraard met behoud van de batterij in het geval van een stroomstoring. De Easy UPS schakelt automatisch over op accuvoeding als het ingangsspanningsniveau te laag/hoog wordt. Dit gebeurt als de automatische spanningsregeling de pieken en dalingen niet meer kan compenseren, of als de AC-stroom vervormd is.

Vier geaarde stopcontacten

Hij is voorzien van vier geaarde stopcontacten die onder een hoek van 45° zijn ingebouwd. Daardoor bieden ze ook plek aan stekkers van apparaten met een grote, platte transformator. De Easy UPS is voorzien van twee inkepingen aan de achterzijde waardoor hij met schroeven eenvoudig op de muur te bevestigen is. De Easy UPS is daarmee een geschikte noodstroomvoorziening voor in de meterkast. Maar ook op de studeerkamer, werkkamer, thuisstudio of in een klein kantoor kan de UPS worden toegepast.

Verwachte runtime bij stroomuitval

17 minuten bij een vermogen van 120W


10 minuten bij een vermogen van 180W


2.5 minuten bij een vermogen van 240W

 

Elektrische specificaties

De Easy UPS wordt met een reguliere Schuko stekker aangesloten in het stopcontact en heeft een kabellengte van 1.5m. De ingangsspanning bedraagt 170-280V AC. Deze noodstroomvoorziening is voorzien van een onderhoudsvrije 12V loodzuur-accu met een capaciteit van 9Ah. De oplaadtijd van deze accu bedraagt 8 uur. De afmetingen van de Easy UPS bedragen 9.25 (H) x 30.5 (B) x 16.05 (D) cm. Het gewicht bedraagt 5.7 kg.

Levensduur en garantie

De verwachte levensduur van de accu in de noodstroomvoorziening is ongeveer 5 jaar. Omgevingsfactoren zoals hoge temperaturen of een slechte kwaliteit netspanning kunnen de levensduur beïnvloeden. De garantie op dit product bedraagt 2 jaar.

Voordelen en eigenschappen

• Voorzien van vier geaarde stopcontacten met een brede stopcontactafstand, voor het aansluiten van volumineuze transformatoren
• Deze krachtige noodstroomvoorziening met compacte afmetingen laat zich eenvoudig monteren
• Intelligent opladen van de accu, zelfs als de UPS is uitgeschakeld
• Uitgerust met een innovatieve koudstartfunctie, waarmee de Easy UPS te herstarten is, zelfs als er geen stroom beschikbaar is
• Plug en play: Steek de stekker van de noodstroomvoeding in het stopcontact en hij werkt direct
• Voorzien van een zelfdiagnostische batterij met diverse alarmen om de gebruiker op de hoogte te stellen van de batterijconditie
• Standaard twee jaar garantie en een verwachte levensduur van vijf jaar

Specificaties

Merk
DWD
EAN Code
0731304338406
Artikelnummer
10377885
 
Button