Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Victron GX Touch 50

De GX Touch 50 en GX Touch 70 zijn display accessoires voor onze Cerbo GX. De vijf inch en zeven inch touch screen displays geven een direct overzicht van uw systeem en maken het mogelijk om instellingen in een oogwenk aan te passen. Eenvoudig aangesloten op de Cerbo GX met één kabel, hun superslanke waterdichte ontwerp, top-monteerbare setup en eenvoudige installatie brengen veel flexibiliteit bij het creëren van een helder en schoon dashboard.

Bekijk de nieuwe video waarin alles wordt uitgelegd wat er te weten valt over het installeren van de nieuwe Cerbo GX & GX Touch 50.

Product:
Victron GX Touch 50
333,79 incl. 21% btw 275,86excl. 21% btw
Voorraad: 0
  • Verzending door heel Nederland
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Eenvoudig online bestellen

Omschrijving

Beschermd

De GX Touch Protection Covers beschermen het GX Touch display tegen water, stof en UV-licht.
 

Eenvoudig gemonteerd

De GX Touch is geoptimaliseerd om meer dan te voldoen aan de normen van installateurs. Het scherm is eenvoudig bovenop een dashboard geschroefd, waardoor het niet nodig is om perfecte uitsparingen te maken (zoals bij de ColorControl GX) en is aangesloten via slechts één kabel, waardoor het gedoe van het moeten brengen van veel draden naar een dashboard wordt weggenomen.

Metgezellen

De GX Touch is een aanvulling op de Cerbo GX, het geheel nieuwe communicatiecentrum stelt u in staat om altijd perfecte controle over uw systeem te hebben, waar u ook bent, en maximaliseert de prestaties. Maak eenvoudig verbinding via onze Victron Remote Management (VRM) portal, of krijg rechtstreeks toegang via de GX Touch, een MFD of onze VictronConnect App dankzij het ingebouwde WiFi Access Point. Deze nieuwste toevoeging aan de GX-reeks combineert het beste van connectiviteit en herdefinieert slimme stroomoplossingen op alle mogelijke manieren.

Specificaties

Merk
Victron
EAN Code
-
Artikelnummer
VIBPP900455050
 
Button