Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Victron Cerbo GX

Dit gloednieuwe communicatiecentrum stelt u in staat om altijd de perfecte controle over uw systeem te hebben, waar u ook bent, en maximaliseert de prestaties ervan. Maak eenvoudig verbinding via onze Victron Remote Management (VRM) portal, of krijg rechtstreeks toegang via de afzonderlijke GX Touch, een MFD of onze VictronConnect App dankzij het ingebouwde WiFi Access Point. Deze nieuwste toevoeging aan de GX-reeks combineert het beste van connectiviteit en herdefinieert slimme stroomoplossingen op alle mogelijke manieren.

Bekijk de nieuwe video waarin alles wordt uitgelegd wat er te weten valt over het installeren van de nieuwe Cerbo GX & GX Touch 50.

Product:
Victron Cerbo GX
438,90 incl. 21% btw 362,73excl. 21% btw
Voorraad: 0
  • Verzending door heel Nederland
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Eenvoudig online bestellen
Levertijd: 2-4 werkdagen

Omschrijving

Perfecte monitoring & controle

Controleer direct de laadstatus van de batterij, het stroomverbruik, de stroomoogst van PV, generator en netspanning, of controleer de tankniveaus en temperatuurmetingen. Bedien eenvoudig de ingangsstroomlimiet van de walstroom, (auto)start/stop generator(en) of wijzig elke instelling om het systeem te optimaliseren. Volg waarschuwingen op, voer diagnostische controles uit en los uitdagingen op afstand op. De Cerbo GX maakt van elke vermogensuitdaging een moeiteloze ervaring.

Maximaliseer uw systeemprestaties

De Cerbo GX maximaliseert de prestaties van uw systeemcomponenten in real-time en houdt ze perfect op elkaar afgestemd. Met zijn Dual Core Processor en de toevoeging van een extra CAN-bus poort kun je nu nog grotere systemen ondersteunen; volg beheerde (lithium)batterijen op de voet, terwijl de tweede poort tot 25 gelijktijdig aangesloten VE kan ondersteunen. Kan zonneladers. De nieuwe NMEA 2000-out ondersteuning heeft de GX eenvoudig geïntegreerd in elk bootnetwerk. Vier tank- en vier temperatuurpoorten en 3 VE. Met directe poorten, 3 USB-poorten, 4 digitale ingangen en 2 relais kunt u de besturing naar een nieuw niveau tillen. Het maximaliseren van systeemprestaties was nog nooit zo eenvoudig.

Verbreed uw blik

Met het nieuwe (optionele) GX Touch-display hebt u direct een overzicht van uw systeem en kunt u de instellingen in een oogwenk aanpassen. Het superslanke 5 of 7 inch waterdichte ontwerp, de aan de bovenkant te monteren installatie en de eenvoudige installatie bieden veel flexibiliteit bij het creëren van een helder en schoon dashboard.

Eenvoudige montage en configuratie

De Cerbo GX is nu geoptimaliseerd om meer dan te voldoen aan de normen van installateurs. Het apparaat is eenvoudig te monteren op een DIN-Rail (met DIN35-adapter klein, niet inbegrepen) en het afzonderlijke touchscreen kan nu bovenop een dashboard worden geschroefd, waardoor het niet nodig is om perfecte uitsparingen te maken (zoals bij de Color Control GX) en is aangesloten via slechts één kabel, waardoor het gedoe van het moeten brengen van veel draden naar een dashboard wordt weggenomen. De nieuwe Bluetooth-functie maakt een snelle verbinding en configuratie mogelijk via onze VictronConnect-app.

Wees elke krachtuitdaging te slim af

De Cerbo GX dient eindeloze doeleinden en breidt de perfecte controle uit naar de meest uiteenlopende toepassingen. Voor oplossingen zoals generatoren, zoals Marine of Off-grid &Backup, zal het uw generator automatisch starten / stoppen of de ontsteking vertragen tot het einde van 'stille' periodes. Voor energieopslagsystemen houdt het back-upbatterijen op 100%, treedt het in werking tijdens stroomonderbrekingen en leidt het overtollige (zonne-)stroom om naar eigen verbruik, waardoor u geld bespaart. Voor rv- en hulpvoertuigen zorgt het ervoor dat vitale systemen feilloos blijven functioneren. Maar dat is maar om er een paar te noemen...

Specificaties

Merk
Victron
EAN Code
-
Artikelnummer
VIBPP900450100
 
Button