Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Quattro-II 48/5000/70-50/50

Product:
Quattro-II 48/5000/70-50/50
3372,02 incl. 21% btw 2786,79excl. 21% btw
Voorraad: 0
  • Verzending door heel Nederland
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Eenvoudig online bestellen

Omschrijving

Twee AC-ingangen & twee AC-uitgangen

De Quattro-II kan worden aangesloten op twee onafhankelijke AC bronnen, bijvoorbeeld walstroom en een generator, of twee generatoren. De Quattro-II maakt automatisch verbinding met de actieve bron. De belangrijkste uitgang heeft No-break functionaliteit. In het geval van een netstoring, of wal of generator als de stroom wordt losgekoppeld, neemt de Quattro-II de toevoer naar de aangeslotene over Ladingen. Dit gebeurt zo snel (minder dan 20 milliseconden) dat computers en Andere elektronische apparatuur zal ongestoord blijven werken. De tweede uitgang is alleen live wanneer AC beschikbaar is op een van de ingangen van de Quattro-II. Belastingen die de batterij niet mogen ontladen, zoals Op deze uitgang kan airconditioning of een boiler worden aangesloten.

Unieke PowerAssist-functie

De Quattro-II voorkomt overbelasting van een beperkte ac bron, zoals een generator of walstroomaansluiting. Ten eerste, het opladen van de batterij wordt automatisch verminderd wanneer anders een overbelasting zou optreden. De Het tweede niveau verhoogt de output van een generator of walstroom met stroom uit de batterij.

Vrijwel onbeperkt vermogen dankzij parallelle werking

Tot 6 Quattros-II kunnen parallel werken om hoger uitgangsvermogen. Driefasige of gesplitste fase werking is ook mogelijk.

 

Specificaties

Merk
Victron
EAN Code
-
Artikelnummer
VIQUA482504010

Accu/ Victron

Spanning
48 V.
Gewicht (kg)
31
Vermogen
5000 VA
Laadstroom
70 A.
Afmetingen (hxbxd)
565 x 320 x 149 mm
Relais
50 A.
 
Button