Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Importeur Pelltech

DWD Service is sinds heden importeur van Pelltech

Dit betekend dat u voor branders en volledige ketels van 20 t/m 1500 Kw bij ons terecht kunt. 

Hier onder een stukje over Pelltech uit Estland.

Pelltech-expertise
Pelltech OÜ is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage en verkoop van pelletbranders en -ketels. Opgericht in 2006 door twee pioniers, Aavo Isak en Priit Kotli, is Pelltech uitgegroeid tot het grootste en meest vertrouwde bedrijf in de Baltische landen op het gebied van apparatuur voor het verbranden van pellets en hernieuwbare energie. Onze assemblagelijn, engineeringafdeling en administratieve kantoren, bemand door 25 medewerkers, zijn gunstig gelegen nabij de luchthaven van Tallinn.

LEIDENDE PRINCIPES
Het Pelltech-team is gebaseerd op de volgende principes. Wij verbinden ons ertoe om:

Voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en andere belanghebbenden, de toepasselijke wet- en regelgeving en andere vereisten die op ons van toepassing zijn, inclusief intern geldende regels en contractuele verplichtingen;
Om de aanwijzingen te volgen die worden beschreven in het strategisch ontwikkelingsplan van Pelltech en te werken aan het bereiken van de gestelde doelen; Onderhouden en blijven verbeteren van haar managementsysteem; Houd u aan de waarden van Pelltech.

KERNWAARDEN
- Openheid – we staan ​​open voor het ontwikkelen van nieuwe oplossingen.
- Creativiteit - we waarderen een creatieve benadering om nieuwe kansen te vinden.
- Milieuvriendelijkheid – we hechten veel waarde aan de natuur, zowel bij de productontwikkeling als bij onze dagelijkse activiteiten.
- Kwaliteit – wij richten ons werk op het nakomen van afspraken en van toepassing zijnde eisen.

VISIE
De visie van Pelltech is om in 2024 de grootste fabrikant van pelletverbrandingsapparatuur in Noord-Europa te zijn en in heel Europa bekend te staan.

MISSIE
De missie van Pelltech is om onze klanten milieuvriendelijke, comfortabele en moderne oplossingen te bieden voor warmteproductie met pellets en om het gebruik van hernieuwbare energie te promoten.

 

 
Button