Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Keuze ontwerp

Ontwerp pakket voor verduurzaming van uw woning en van het gas af oplossingen. Gaat u een nieuw huis bouwen of een bestaand huis duurzamer maken, vraag ons om advies en ontwerp.

* Inclusief keuze advies pakket.

Product:
Keuze ontwerp
968,00 incl. 21% btw 800,00excl. 21% btw
Voorraad: 0
 • Verzending door heel Nederland
 • De beste prijs/kwaliteit verhouding
 • Eenvoudig online bestellen

Omschrijving

Betaald Keuze Advies

Twijfelt u over de beste keuze voor uw energieoplossingen? Of het nu gaat om een warmtepomp, hybride of volledig elektrisch systeem, biomassa met hout of pellets, of vragen over stroomopslag en teruglevering - wij helpen u verder!

Wat wij bieden: Ons betaalde keuzeadvies helpt u bij het maken van de beste beslissing voor uw specifieke situatie. We nemen alle factoren mee in onze overwegingen en bieden u een op maat gemaakt advies.

Waarmee kunnen wij u helpen:

 • Warmtepompen: Is een warmtepomp de juiste keuze voor uw woning? Welke type warmtepomp past het beste bij uw situatie?
 • Hybride Systemen: De combinatie van een warmtepomp met een andere energiebron kan voordelen bieden. Is dit de juiste keuze voor u?
 • Volledig Elektrisch: Wat zijn de voor- en nadelen van een volledig elektrische oplossing voor uw energiebehoefte?
 • Biomassa: Is biomassa, zoals hout of pellets, een duurzame en efficiënte oplossing voor u? Welke varianten zijn er en wat past bij uw situatie?
 • Stroomopslag en Teruglevering: Wat zijn de mogelijkheden voor het opslaan van uw zelf opgewekte stroom? Is teruglevering aan het net een goede optie voor u?
 • Waterbeheer: Wat zijn de mogelijkheden voor efficiënt waterbeheer en hoe kunt u dit het beste integreren in uw energieplan?

Onze aanpak: We starten met een grondige analyse van uw huidige situatie, wensen en eisen. Vervolgens bekijken we de verschillende opties en berekenen we de impact op uw energiekosten en duurzaamheid. U ontvangt een gedetailleerd rapport met aanbevelingen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Hoe werkt het:

 1. Informatie verzamelen: We beginnen met een intakegesprek/mail om uw situatie en wensen in kaart te brengen.
 2. Analyse en advies: We analyseren de verzamelde gegevens en adviseren u over de beste opties.
 3. Rapport en vervolgstappen: U ontvangt een rapport met onze bevindingen en aanbevelingen. Daarna kunt u beslissen of u verder wilt met een van onze andere diensten, zoals ontwerp of selectieadvies.

Kies voor zekerheid en laat ons u helpen de beste duurzame oplossing voor uw energiebehoeften te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor uw persoonlijke keuzeadvies.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via de website.

Specificaties

Merk
-
EAN Code
-
Artikelnummer
Ontwerp installatie
 
Button