Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

NoCalc CombiCompact 3/4 x 22 + 15 mm starter set

Succes in de strijd tegen kalkaanslag

NoCalc is de nieuwe, revolutionaire en zeer economische oplossing tegen de gevolgen van hard water. Het NoCalc-doseringstoestel voegt middels een unieke en gepatenteerde doseringstechniek een minimale hoeveelheid silicopolyfosfaat toe aan het water. Deze door de WHO en FAO* voor consumptie geschikt bevonden stof zorgt ervoor dat kalkdeeltjes zich niet meer hechten op glanzende oppervlakken en aan de binnenkant van leidingen. De NoCalc-behandelmethode is vriendelijk voor het milieu en volledig veilig voor drinkwater. Bovendien behandelt NoCalc zonder ontharden! NoCalc voldoet volgens onderzoek van TNO aan de normen opgenomen in Nederlands norm NEN-EN 1212, behandeling van water bestemd voor menselijke consumptie.

Product:
NoCalc CombiCompact 3/4 x 22 + 15 mm starter set
171,38 incl. 21% btw 141,64excl. 21% btw
Voorraad: 0
Aanvullende producten:
Aquastar testset waterhardheid
21,78 incl. 21% btw 18,00 excl. 21% btw
NoCalc na vulpatronen set a 2 stuks NC38200
69,85 incl. 21% btw 57,73 excl. 21% btw
Totaal:171,38141,64excl. 21% btw
  • Verzending door heel Nederland
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Eenvoudig online bestellen

Omschrijving

Extra bescherming met het NoCalc Prefilter

Het NoCalc-doseringstoestel is zeer effectief tegen de opbouw van kalkaanslag en is bovendien voorzien van een internationaal goedgekeurde Watts**-terugstroombeveiliging. Maar ook andere stoffen zoals zand en meegevoerde vuildeeltjes kunnen uw drinkwater vervuilen en de smaak negatief beïnvloeden. Het extra NoCalc Prefilter voorkomt dat eventueel meegevoerde vuildeeltjes en onzuiverheden in uw leidingsysteem komen en garandeert tevens de optimale werking van het doseringstoestel. Samen verlengen zij de levensduur van uw sanitaire installaties, zoals mengkranen, warmwatertoestellen, leidingen en pompen.

Wel de voordelen van kalk, geen aanslag!

Calcium en magnesium zijn mineralen die ieder mens nodig heeft. Calcium is onmisbaar voor uw gezondheid! Een groot deel van de benodigde Calcium komt uit ons dagelijks drinkwater. De Nederlandse drinkwaterbedrijven zijn daarom wettelijk verplicht om een hoeveelheid calcium in het water te laten (bron: Nederlandse Drinkwaterbedrijven). Tot voor kort was er maar één manier om kalkaanslag te voorkomen: een dure, vaak elektrische ontkalkingsinstallatie. Het NoCalc-systeem beschermt installaties en apparatuur zonder calcium te verwijderen. Doordat NoCalc food grade (en dus consumptiegeschikt) behandelt, breekt het in het lichaam snel af en blijft de benodigde calcium beschikbaar voor uw botten en tanden. Zo krijgt u via het drinkwater nog steeds voldoende van deze belangrijke bouwstof binnen.

Geniet van zacht water (zonder ontharden)

Van zacht water is sprake indien de hardheid 3 à 4 odH is. Voor uw huid is het in alle gevallen beter om zacht water te gebruiken. Dermatologen en specialisten bevelen daarom altijd aan om zoveel mogelijk zacht water te gebruiken. Huidirritaties kunnen door gebruik van zacht water worden voorkomen of aanzienlijk worden verminderd, omdat er geen kalk in de huid wordt opgenomen en zeepresten beter worden afgespoeld.

Lees minder

Hoe hard is uw water? De symptomen:

• ketelsteen in de waterkoker
• vaatwasser gebruikt veel zout
• witte aanslag op kranen in keuken en badkamer
• grauwsluier over tegels en douchewanden
• kalkstrepen in de spoelrichting in het toilet
• droogvlekken en reststrepen op de ramen
• zeep en shampoo schuimen minder
• katoenen stoffen voelen ruw aan
• huidirritaties
• water smaakt niet lekker
• aangekoekte verwarmingselementen
• rendement op cv-ketel of boiler daalt

Herkent u een of meer van deze symptomen? Dan is de kans groot dat uw leidingwater te hard is.

Specificaties

Merk
-
EAN Code
-
Artikelnummer
60001140
 
Button