Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

Remeha Elga Ace lucht/water warmtepomp hybride H4 kW

Uitverkocht

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

Product:
Remeha Elga Ace lucht/water warmtepomp hybride H4 kW
3236,75 incl. 21% btw 2675,00excl. 21% btw
Voorraad: 0
  • Verzending door heel Nederland
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Eenvoudig online bestellen
Levertijd: 1 week

Omschrijving

Elga Ace

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 25% besparen op je energierekening.

De nieuwe norm in hybride warmtepompen

De aandacht voor hybride systemen is meer dan terecht, want als het gaat om verwarming en warm watervoorziening bieden ze het beste van twee werelden, te weten: een cv-ketel op gas en een warmtepomp op elektriciteit. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Een hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van woningen.

In elke woning met iedere cv-ketel te combineren

Wanneer we een hybride warmtepomp combineren met een cv-ketel ontstaat een gecombineerde installatie. Bij zo’n installatie verwarmt de warmtepomp de woning grotendeels. De cv-ketel voorziet in het warme tapwater en eventuele bijverwarming bij lage buitentemperaturen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Elga Ace toepasbaar is in elk woningtype. Of het nu een woning is met vloerverwarming of radiatoren, besparen op gasverbruik lukt altijd met een hybride warmtepomp.

De Elga Ace is te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas als deze afgeschreven is. Hiermee is de Elga Ace een mooie eerste stap in de verduurzaming.

Nu €400 cashback voor consumenten bij aanschaf van een Elga Ace

De overheid heeft onlangs bekend gemaakt dat er extra subsidie beschikbaar komt voor hybride warmtepompen in 2022. Dat juichen we natuurlijk toe. Het is nu alleen nog niet duidelijk in welke vorm, voor welk bedrag en vanaf welk moment. Ondertussen stijgt de gasprijs fors waardoor consumenten voor onaangename verrassingen kunnen komen te staan, zeker nu de verwarming weer aangaat.

Daarom komt Remeha nu met € 400,- cashback op de Elga Ace. Hiermee kunnen consumenten direct tot 70% besparen op hun gasverbruik. De cashback komt bovenop de huidige ISDE-subsidie. Remeha maakt daarmee de aanschaf van een Elga Ace tijdelijk nog aantrekkelijker. Deze cashback is geldig tijdens de actieperiode of totdat de nieuwe maatregelen van de overheid ingaan.

De actie start 15 oktober 2021 en loopt tot 28 februari 2022. Gaan de nieuwe stimuleringsmaatregelen van de overheid eerder in dan 28 februari 2022 dan behoudt Remeha zich het recht voor de actie eerder te stoppen.

 

Specificaties

Merk
DWD
EAN Code
8713809330361
Artikelnummer
1130000

Beschikbare brochures

 
Button