Service en onderhoud

dwd service pellet ketel attack pellet plus 30 service en onderhoud
Onderhoud aan cv en bio energie installatie

Regelmatig onderhoud aan uw installatie is belangrijk. Niet alleen voor de installatie, maar ook voor uzelf. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties en bespaart u hoge reparatiekosten. Sluit daarom een voordelig onderhoudsabonnement af bij DWD Service. Hiermee bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw cv-ketel, boiler, geiser, luchtverwarming of gaskachel en kunt u zonder zorgen genieten van een aangename leefomgeving. Bovendien is een goed werkende cv-ketel  energiezuiniger, waardoor u jaarlijks kunt besparen op uw stookkosten. Een goed onderhouden ketel is ook nog eens beter voor het milieu doordat het zorgt voor een efficiënte verbranding en minder CO2 uitstoot.

Met één van onze onderhoudsabonnementen bent u verzekerd van een goede werking van uw cv-ketel, dankzij jaarlijks onderhoud door een gecertificeerde monteur van DWD Service. U kunt kiezen uit:

Onderhoudsabonnement (jaarlijks onderhoud) Vanaf €65,00

Serviceabonnement (jaarlijks onderhoud en gratis hulp in geval van storing) Vanaf €89,50

All-in abonnement (jaarlijks onderhoud, gratis hulp in geval van storing en gratis vervanging van verbruikte onderdelen) Vanaf €120,00