Verwarming

Wij, DWD Service snappen dat u het heel erg belangrijk vind dat uw huis een goede centrale verwarming bezit. DWD Service staat voor het professioneel installeren van uw centrale verwarming. Wij leggen uw verwarming vakkundig aan en installeren de door u gewenste verwarming. Centrale verwarming is de meest gekozen en meest voordelige manier om een huis of bedrijfspand te verwarmen. Wij kunnen de centrale verwarming helemaal op maat maken zodat het in uw huis past. Wij hebben vakkundige service en uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel staan waardoor u zorgeloos kunt genieten van een perfect werkende installatie.

De warmte voor de centrale verwarming wordt centraal opgewekt in de CV-ketel, wat dus erg belangrijk is. Wij bieden plaatsing, vervanging en onderhouding van CV-ketel installaties.

Op het gebied van verwarming kunnen wij uw huis nog iets extra’s bieden; namelijk vloerverwarming (op elektrische- en water basis). Vloerverwarming zorgt voor een behaaglijke warmte in huis. Doordat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld, is er nooit sprake van kou of tocht.

Niet geheel onbelangrijk werkt vloerverwarming efficiënt, waardoor u bespaart op uw energierekening. En daarnaast zijn er vaak geen kleine radiatoren meer nodig om uw huis goed te verwarmen.

Kortom : de installatie van de CV-ketels en de aanleg van vloerverwarming is bij DWD Service in goede handen.