Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

AIRREX AH-720 Infrared Heater (Electric)

Uitverkocht

Airrex AH-720 is een gepatenteerde elektrische verwarmingsoplossing voor efficiënt en comfortabel verwarmen. In plaats van lucht verwarmt infraroodstraling materiaal, waardoor de warmte net zo aangenaam is als de warmte van de zon. Typische toepassingen zijn terrassen, balkons, bijgebouwen, gastenverblijven, caravantenten, buitentoiletten, saunahutten, BBQ-hutten, bouwhutten, kantoorruimtes, zomerhuisjes…

Product:
AIRREX AH-720 Infrared Heater (Electric)
399,00 incl. 21% btw 329,75excl. 21% btw
Voorraad: 0
  • Verzending door heel Nederland
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Eenvoudig online bestellen

Omschrijving

Airrex AH-720 is een gepatenteerde elektrische infraroodstraler die ideaal is voor het efficiënt en aangenaam verwarmen van bijvoorbeeld werkruimten, garages, kantoren, zomerhuisjes, terrassen en kantine's.

De infraroodwarmte van de unieke, keramisch gecoate warmtewisselaars en halogeenlamp verspreidt zich gelijkmatig in alle richtingen en biedt ook dichtbij de kachel een aangenaam warmtegevoel. Ook kan de verwarmingscapaciteit van de heater worden vergroot met een ingebouwde ventilator. De lichtverwarmer is uitgerust met wielen en vereist geen vaste installatie.

De kachel heeft een automatische thermostaatregeling, timer 0–24 h, hoofdstroomschakelaar. Overspannings- en oververhittingsbeveiliging, kantelsensor die de kachel uitschakelt als deze valt, en aarding. Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met LED-display en afstandsbediening.

De kachel is thermostaatgestuurd (één type weerstand staat altijd aan, waardoor in kleine ruimtes mogelijk een hogere temperatuur ontstaat, zelfs als de gewenste temperatuur is bereikt). Het apparaat heeft ook een afstandsbediening.

Airrex AH-720 heater heeft 12 maanden fabrieksgarantie.

Wat is infraroodplaat?
Elektrische infraroodverwarmers die langegolf-infrarood produceren, zijn meestal gebaseerd op warmteproducerende buisvormige weerstandselementen. De infraroodstraling die ze genereren, straalt radiaal uit vanaf het oppervlak van de weerstand, waardoor de verwarmingscapaciteit verticaal wordt verstrooid. De door Airrex gepatenteerde Infra Plate stuurt de infraroodstraling precies in de gewenste richting. De gepatenteerde Infra Plate produceert het beste verwarmingsvermogen en de laagste uitstoot. De warmte wordt precies naar voren gericht, waardoor de verwarmingscapaciteit toeneemt. Het efficiënte verwarmingselement is gemaakt van een aluminiummix en keramisch gecoate componenten en is uitstekend bestand tegen hitte en schokken. De heater maakt geen geluid of geurtjes en de langgolvige infraroodstraling voelt erg prettig aan. De gezondheidsvoordelen van langgolvige infraroodstraling worden algemeen erkend. De kwaliteit van de straling van Airrex heaters is getest en gecertificeerd.

WEIGHT 15 kg
DIMENSIONS 54 × 29 × 80 cm
HEATING CAPACITY 2.8 kW (Infra Plate 1.6 kW, halogen 1.2 kW)
HEATED AREA 10–35 m² (room height 2.5 m²)
POWER CONSUMPTION 11.8 A
FAN CAPACITY 2.0 m³/min
POWER SUPPLY single-phase, 230 V, 50 Hz

Specificaties

Merk
-
EAN Code
8809097000052
Artikelnummer
AH720

Beschikbare brochures

 
Button