Elektrisch

Elektrische

De elektrotechnische installatie vormt het kloppend hart van elk gebouw. Vanzelfsprekend dat u er de hoogste eisen aan stelt. Uw installatie moet veilig en effciënt zijn. Evenals dat uw installateur een ervaren partner moet zijn, op wie u altijd kunt bouwen. Zo’n adviseur en installateur is DWD Service. Wij bieden u alles wat u van een modern installatiebedrijf verwacht ; actuele technologische kennis, een eigen inbreng tijdens de voorbereidingen en zeker niet onbelangrijk een collegiale samenwerking tijdens de uitvoering. Daarna zullen wij u voorzien van een perfect onderhoud en een geweldige service waar u op kunt bouwen.

Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor complete elektrische installaties bijvoorbeeld bij een nieuwbouw, verbouw of renovatie. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat u niet voor andere zaken bij ons terecht kunt op het gebied van elektrotechniek :

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van huisinstallaties/ bedrijfs gebouw
Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor noodstroom voorzieningen in uw pand. Voor het vervangen of veranderen van verlichting kunt u ons ook inschakelen.

Evenals voor :

Reparaties
Extra groepen in de meterkast
Kabelgoten aanleggen
Extra lichtschakelaars


Zoals u kunt lezen doen wij veel uiteenlopende werkzaamheden. Wij zijn u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op.