Pelletketel/ Houtvergasser

SLX55 Lambda

Wilt u overstappen van gas naar pellets, stukhout of houtsnippers of wordt in uw nieuwe woning geen gas aansluiting meer aangelegd. DWD Service heeft voor elke situatie een passende pelletketel, snipperhoutketel of houtvergasser.

DWD Service is DE dealer in Friesland van Fröling pellet- snipperhout en stukhoutketels. Hiernaast is DWD Service dealer van Attack Pellet Ketels en Houtvergassers.

Fröling is Europa’s grootste producent van biomassaketels. Met een productaanbod van 7 tot 1500 kW biedt Fröling het meest complete aanbod in de markt op het gebied van biomassaketels. De ketels van Fröling kunnen worden gestookt op pellets, houtsnippers of stukhout. Als u op zoek bent naar een ketel die op het gebied van kwaliteit, gebruiksgemak, functionaliteit en duurzaamheid niet te overtreffen is dan is een ketel van Fröling voor u de beste keuze. De ketels van Fröling ontvangen niet voor niets al jaren ’s werelds grootste innovatieprijs de Plus X Award.

DWD Service heeft voor elke situatie een passende oplossing. Zo weten wij welke pellet- of snipperhout ketels geschikt zijn voor agrariërs en welke pellet- of stukhout ketels het goed doen in kleine ruimtes.

De ketels van Fröling worden momenteel ingezet bij de meest uiteenlopende bedrijven. Van Sauna tot Kasteel, van nieuwbouwwoning tot woningen uit 1900 en van de grootste pluimveebedrijven van Nederland tot een trappenmaker die zijn resthout verstookt.

Als u meer informatie wenst over Fröling, zelf een offerte wilt maken of nog meer afgeronde projecten wilt bekijken verwijs ik u graag naar onze dealerwebsite.

Attack s.r.o uit Slowakije is één van de grootste producenten op het gebied van houtvergassers, pellet cv-ketels en hout cv-ketels. Ze leveren aan meer dan 49 landen over de hele wereld. Het belangrijkste doel en de filosofie van het bedrijf is om topproducten van de beste kwaliteit, functionaliteit en design te ontwikkelen, het bereiken van het hoogste verbrandingsrendement met respect voor het milieu en met behoud van een gunstige prijs. 

Voor prijzen en informatie over Attack ketels kijk op de informatie website van Attack.

Als u meer informatie wilt ontvangen over bijvoorbeeld prijzen, bezorgen en installatie, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij DWD Service.

Onze merken: