Verzending door heel Nederland
De beste prijs/kwaliteit verhouding
Eenvoudig online bestelen

DUURZAAM

Welkom bij DWD Service, de webshop voor producten om zelf off-grid te gaan of flink te besparen op verwarming en elektriciteit. Onze shop biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor doe-het-zelfprojecten.

Als je geïnteresseerd bent in off-grid leven, energiebesparing of duurzame technologieën, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben specialisten klaarstaan om je te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de beste oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften en situatie.

In onze shop kun je verschillende producten vinden, zoals:

Zonnepanelen, Windturbines, Warmtepompen, Energieopslagoplossingen, Zonneboiler, Opslagvaten, Duurzame verlichting,  Waterbesparende producten, Verwarming met biomassa systemen op stukhout of pellet, Alle toebehoren om dit zelf te doen.

Of je nu een klein project wilt starten of van plan bent om volledig off-grid te gaan, onze specialisten staan klaar om je te helpen. Neem gerust een kijkje in onze shop of neem contact met ons op voor advies op maat. Samen kunnen we jouw duurzame en energiebesparende doelen realiseren!

 
Button